De ce sa donezi

Traim vremuri grele din punct de vedere economic, dar economia isi va reveni, insa libertatile noastre nu, daca nu vom lupta pentru ele. Nu suntem o comunitate sau o organizatie de caritate, ci doar un grup de voluntari care doreste restabilirea dreptului nostru de a alege. Stim ca strategia noastra va functiona desi nu exista subventie guvernamentala pentru cauza noastra, asa ca este de datoria fumatorilor sa finanteze lupta noastra pentru libertatea de alegere.

Interzicerea fumatului si a campaniilor pentru modificarea comportamentului sunt doar o fatada pentru a ascunde satisfactia personala a acelora care cred ca au dreptul de a impune recomandari legate de sanatate, preferinte, comportamente si valori sociale. Mai mult decat atat, campaniile pentru sanatate mascheaza motivele celor care doresc sa impuna obiceiuri prin legi, programand vietile indivizilor netinand cont de valorile pe care multi le considera pretioase, si de acele libertati si placeri care sunt esentiale pentru bunastarea politica si psihologica a oamenilor intr-o societate libera, asa cum sanatatea este bunastarea corpului uman.

Depinde de tine daca luptam acum sau vom lupta atunci cand EI vor interzice in totalitate produsele din tutun. Daca te multumesti sa lasi grupuri de influenta puternice sa-ti controleze viata, atunci relaxeaza-te si bucura-te de ultimul fumat, bautura, masa sau activitate, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, va exista o lege impotriva acestora. Dar cu ajutorul tau, ii putem opri, si este bine sa facem acest lucru mai devreme decat mai tarziu. Nu astepta pana cand vom avea nevoie de licenta pentru a fuma. Actioneaza acum !

Donatiile nu sunt deductibile fiscal din motive evidente; va vom trimite confirmare de primire, la cerere. PayPal are 180 de milioane de utilizatori, este sigur, iar detaliile cardului de credit/debit nu ne sunt dezvaluite.

Pentru cei care doresc sa doneze prin cec sau ordin de plata, va rugam sa trmiteti la -

Asociatia Fumatorilor
Bld. Dimitrie Cantemir nr. 19,
bl.5, sc.A, et.1, ap.7