Jurnale

imaginea utilizatorului Florian

Citat al presedintelui, in cadrul primei Conferinte Internationale privind drepturile fumatorilor, Moscova, 30 Septembrie 2014

Asociatia Fumatorilor, citat al presedintelui, in cadrul primei Conferinte Internationale privind drepturile fumatorilor care a avut loc pe 30 Septembrie 2014 la Moscova, Federatia Rusa.

"Noi credem ca statele si guvernele ar trebui sa fie gardienii traditiilor, obiceiurilor si optiunillor propriului popor si, ca atare, guvernele ar trebui sa le reprezinte.

Nu este de datoria guvernelor de a schimba, impune sau de a interzice, de a normaliza sau de-normaliza valori, culturi, credinte.

''insideuri'' despre tutun

DRagilor aflati mai multe ''insideuri'' despre tutun din acest chestionar, chestionar ce'l veti gasi autodidact chiar. Sunt atat de multe lucruri ce nu le'am stiut despre tutun. Distractie placuta!

http://aarhus.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9Es5XlL6KRrHJSl

Va multumesc si apreciez aportul dumneavoastra!
Cu respect,

Sarcina si fumatul

Statistic o femeie insarcinata din 5 fumeaza pe tot parcursul sarcinii, ceea ce corespunde la mai mult de 180.000 de copii  ce fumeaza pasiv inca din uter. Iata o imagine de ansamblu a riscurilor asociate fumatului, inainte si in timpul celor 40 saptamani de sarcina.

In ciuda mesajelor de sanatate publica, fumatul, continua sa creasca in randul femeilor. Dincolo de riscurile unor boli, exista probleme specifice ale fumatului in timpul sarcinii.

Emite continut