Sunteti de acord cu interzicerea fumatului in spatiile publice?

Comentarii

imaginea utilizatorului aleksandar.zlokolica

spatiu public, inchis????

Am un restaurant! Este al meu si nu este spatiul public ci un restaurant cu acces restrictionat, adica este permis fumatul! Cui place bine, cui nu si mai bine pa!

SASHA

imaginea utilizatorului Snowman

Prin spatii de socializare se

Prin spatii de socializare se intelege spatii "de atarnare" sau "de shpritz". O intrebare mai potrivita ar fi daca suntem sau nu de acord sa interzica astia fumatul la birou iar daca biroul meu este acasa sa imi interzica ei ce vor, poate chiar sa fumez in curte, iarna.

Snowman

Spatii socializare

Aproape orice lege din Romania (sunt foarte rare exceptiile) are o mare problema cu definirea termenilor. Daca ne uitam in Codul Penal o sa observam cu uluire ca notiunea de "in public" sau "spatiu public", asa cum o defineste legiuitorul, se poate extinde la nivelul intregii planete!Si asta mi-a explicat-o un hot cu state vechi la "studii" care stie mai bine Codul Penal si Codul de Procedura Penala decat un judecator, un avocat si un procuror luati la un loc! Asa ca daca un "nea shoparla" are interesul sa-ti interzica ceva (indiferent ce) poti sa fii sigur ca-ti este interzis acel lucru si daca te-ai afla in "gaura de sarpe"!